Maaliskuun suosikit

NYX ULTIMATE Shadow Palette
Minulla on ollut tämä paletti jo muutaman kuukauden. Pidän värikkäästä silmämeikistä ja mielestäni tämä paletti on sitä varten aivan mahtava. Värit ovat todella pigmenttisiä ja ne levittyvät helposti. Paletti on 20€ ja mielestäni se on todella sopiva hinta, koska paletti on todella pitkäaikainen.

 MAYBELLINE MASTERFIX loose setting powder
Puuteri maksaa noin 9€ eli se on todella edullinen. Hintaansa verrattuna se on myös paras irtopuuteri mitä olen kokeillut. Se todellakin tekee mitä paketissa väitetäänkin, meikki pysyy paikallaan koko päivän, se tasoittaa huokosia ja kiilto vähentyy huomattavasti. Täydellinen puuteri, jos haluaa kestävän ja matan lopputuloksen. 

 NYX PROOF IT eyeshadow primer
Aloitin käyttämään luomiväri primerin käytön pari kuukautta sitten ja NYXin primer on todella hyvä ja edullinen. Olen huomannut suuren eron siihen kun käytin primerinä pelkkää peitevoidetta. Suurin ero on pigmentissä, sillä peitevoiteen päälle laitettu luomiväri ei näytä yhtä pigmenttiseltä kuin primerin päälle laitettu. 
L'ORÉAL PARIS PARADISE EXTATIC mascara
Levittyy aivan upeasti ja on tarpeeksi kevyttä, jotta ripset kestävät ylhäällä niiden kääntämisen jälkeen. Ei ole vedenkestävää, mutta ei myöskään tahraannu päivän aikana ja lähtee helposti pois meikinpoistoaineella. 

Kommentit

  1. Toi L'Orealin ripsari kuulostaa tosi hyvältä! Vedenkestävää versiota haluaisinkin tuosta testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Vedenkestävä versio voisi olla myös todella hyvä.

      Poista
  2. Toi irtopuuteri oli tosi hyvä kun ennen käytin sitä ja jos haluat niin kannattaa koittaa myös Body Shopin irtopuuteria. Mulla on nyt se ja on huippu hyvä. :) Voisin koittaa tota luomiväri primeriä, että onko mitään eroo Isadoran tuotteeseen. Kiva blogi sulla!

    https://rauninmaailma.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Voisin koittaa tuota Body Shopin puuteria :) Ja kiitos!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ruokavaliosta

Esitysmeikki